Zasedao SOT – Sve mere ostaju na snazi!

Danas je održana sednica Stručno-operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija Štaba za vanredne situacije grada Valjeva.

Kako se navodi u saooštenju, koje su mediji dobili nakon održane sednice, donet je zaključak da sve mere Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije, Štaba za vanredne situacije grada Valjeva i Gradskog veća, ostaju na snazi zbog aktuelne epidemiološke situacije. Biće pojačan inspekcijski nadzor nad sprovođenjem mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

SOT, kojim je predsedavala dr sci med. Branka Miholjčić, doneo je zaključak i da je potrebno u većim naseljima u gradu obezbediti kontejnere, posebno označene, za odlaganje infektivnog otpada (maske i rukavice). Zaključeno je i da je za potrebe Kovid ambulante valjevskog Doma zdravlja potrebno obezbediti 1 kontejner za trijažu i pregled pacijenata.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.