Zatvaranje saobraćaja u centru grada u vremenu od 19.30 do 20.15 časova

“Utvrđuje se privremeni režim saobraćaja u Ulici Sinđelićevoj od Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg (novog hrama), u Karađorđevoj do zgrade Višeg suda, a zatim ulicom Karađorđevom do Gradskog trga, radi proslaska organizovane šetnje gradskim ulicama, po zahtevu FK „Brđanac“, koja će se održati u subotu, 9. jula, u vremenu od 19.30 do 20.15 časova”, navodi se u dopisu koju je poslala Gradska uprava grada Valjeva.

Protestna-setnja-Valjevo-Damjan-
U intervalima do 15 minuta će fazno biti zatvaran saobraćaj između raskrsnice na pravcu Sinđelićeve, Karađorđeve, na trasi organizovane šetnje koja se odvija u Sinđelićevoj ulici do Ulice Pijačni kej, do Karađorđeve, u Karađorđevoj, od Sinđelićeve ulice do zgrade Višeg suda, a zatim nazad od zgrade Višeg suda do Gradskog trga.

Obaveštenje Policijske uprave u Valjevu

U skladu sa članom 52 Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Valjevu snimaće i fotografisati učesnike javnog skupa u pokretu, koji će se održati u subotu 9. jula sa početkom u 19 časova.

Ministarstvo-unutrasnjih-poslova-MUP

Učesnici skupa će krenuti od „Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg“, a završiće šetnju na Gradskom trgu.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.