Šesti Mionica reli

U Mionici, za predstojeći vikend, počinje nova sezona Nacionalnog i Otvorenog šampionata Srbije u Reliju. Snage će odmeriti 28 posada iz Srbije, Bugarske i Makedonije. Ceremonijalni start zakazan je za subotu, 9. jula u 21.01 časova, a start prve posade sutradan, u nedelju u 9.12 časova na specijalnom ispitu Mioni 1 (putni pravac Mionica – Ključ).

Mapa-reli

– Mionica reli je veoma posećeno takmičenje i naši građani su vrlo zainteresovani. Mionica je oduvek bila dobar domaćin. Nastojimo da imamo raznolik sportski sadržaj. Svim učesnicima bih poležeo mnogo sreće u takmičenju i siguran sam da će uživati u izuzetnim predelima naše opštine – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Reli-Mionica

Zbog održavanja reli trke, 10. jula privremeno biće zatvoreni sledeći putni pravci. Mionica – Rajković (preko Ključa) od 07.30 – 15 časova, Slovac – Virovac- Tabanović u periodu od 13.10 – 19.15 i pravac Brežđe – Mionica (od škole pa do raskrsnice sa putem Mionica- Divčibare) od 13.50-20 časova.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.