Zlato i srebro za valjevske strelce

Valjevski strelci su se sa Prvenstva Srbije vazdušnim oružijem, koje je održano proteklog vikenda u Guči, vratili sa medaljama osvojenim u ekipnoj konkurenciji.

Ženska pionirska ekipa SK Valjevo 1880, koju su činile Milica Jovanović,  Jovana Vasiljević i Nikolina Bajić, osvojila je zlato u ekipnoj konkurenciji. Valjevke su ostvarile rezultat od 538 krugova, a najbolja među njima je bila Milica Jovanović sa 183 kruga, što i četvrti najbolji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji.

Valjevo

Muška juniorska ekipa valjevskog kluba osvojila je drugo mesto u svojoj konkurenciji. Oni su, u zbiru, ostvarili rezultat od 1.061 kruga. Ekipu Valjeva 1880 činili su Aleksa Mitrović, Marko Jolačić i Đurđe Đurđević.

Prvenstvo Srbije vazdušnim oružijem, kao i obično, jedno od najmasovnijih strejačkih takmičenja u Srbiji. Na vatrenoj liniji je bilo više od 400 strelaca iz preko 50 klubova, koji su pravo učešća na šampionatu stekli kroz regionalna prvenstva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.