Zlato, srebro i bronza za Mašu Cvetković na Otvorenom prvenstvu Srbije u plivanju

Plivačica “Valisa” Maša Cvetković vratila se sa tri medalje sa Otvorenog prvenstva Srbije u plivanju koje je proteklog vikenda održano u Beogradu. Maša je u disciplini 1500m stigla do seniorskog srebra, dok je u juniorskoj kategoriji u istoj disciplini bila najbolja. U disciplini 400m slobodno Maša je u seniorskoj kategoriji osvojila bronzanu medalju.

masa-c-open

Na Prvenstvu Srbije u plivanju učestvovalo je 330 plivača iz Austrije, BiH, Severne Makedonije, Grčke, Crne Gore i Turske. Pored Maše, nastupilo je još 5 plivača “Valisa” predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem. Dva finala izborila je i Anja Radojević u disciplinama 200m i 50m leđno, a dobre nastupe i lične rekorde ostvarili su i Vuk Tešanović, Dimitrij Mijailović, Maša Radojević i Andrej Milivojević.

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.