VA-014 LAKO DO NOVIH BODOVA U NASTAVKU PRVENSTVA

Odbojkaši VA-014 su pobedom otvorili drugi deo prvenstva u Drugoj ligi “Centar” savladavši u 12. kolu drugu ekipu Smedereva Carine rezultatom 3-0 (25-10, 25-18, 25-10). Gosti su jedino u drugom setu bili koliko-toliko ravnopravni tako da je četa trenera Đorđa Petrovića lako upisala nova tri boda držeći čvrsto prvo mesto bez ijednog poraza do sada.

VA-SD1

Posle ekspresnog osvajanja prvog seta u kome je domaćin pokazao apsolutnu superiornost, Smederevci su zaigrali mnogo bolje u drugom. Poboljšali su prijem a u napadu su iskoristili opuštanje domaćeg tima. Bilo je puno izjednačenja do rezultata13-13 kada je VA-014 odličnom igrom u napadu Ćosića stigao do vođstva 17-13. Gosti su uspeli da smanje na 17-15 ali je VA-014 mirno priveo set kraju zahvaljujući dobrom bloku i poenima Slijepčevića i Rakića.

VA-SD2

U trećem setu je ekipa iz Smedereva pružala otpor do momenta kada je na semaforu stajalo 5-4 za domaćina. Serijom poena u napadu i sigurnim prijemom, VA-014 je obezbedio prednost od 12-5 i tada je sve bilo gotovo. U nastavku su se razigrali Gustavo i Timotić, Bobovac je znalački distribuirao igru svog tima tako da su Valjevci brzo stigli do 3-0 i nove pobede. Trener Petrović je u samoj završnici pružio priliku i mlađim snagama tako da su Ranković i Mirković a ranije i Knežević, imali šansu da ponovo pokažu svoje kvalitete.

VA-SD3

U sledećem kolu Valjevci idu na noge drugoj ekipi Crvene zvezde koja je posle bledog starta u prvenstvu serijom pobeda prišla vrhu tabele i sada je na trećem mestu.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.