“Afera “Krušik” i hrabrost Aleksandra Obradovića doveli su ovaj režim u problem iz kojeg ne znaju da izađu”

“U sredu je Srbija mogla da vidi kako govori častan, pošten i odgovoran građanin ove zemlje. Mi smo tada videli to lice Aleksandra Obradovića, takva licu su nama potrebna. Uzbunjivači, njih treba da čuva ova država zato što oni štite njene interese i njene zakone, a kriminalce treba da hapsi”, poručila je u Valjevu Dragana Rakić, potpredsednica Demokratske stranke, na skupu podrške radniku “Krušika” Aleksandru Obradoviću koji se nalazi u kućnom pritvoru i javno zapitala šta radi tužilaštvo sa Zagorkom Dolovac, na čelu.

Foto: Slobodan Ćirić

Na Gradskom trgu okupilo se više stotina Valjevaca kojima su se ovoga puta pridružili i članovi pokreta Dveri iz Lazarevca i Barajeva sa liderom Boškom Obradovićem, koji su došli da potpišu peticiju za puštanje na slobodu Aleksandra Obradovića.

Foto Slobodan Ćirić

“Jedan od najbojih primera ove vlasti jeste jedan od ključnih aktera afere “Krušik”, a to je ministar policije Nebojša Stefanović”, rekao je Boško Obradović, lider Dveri. “Ne zna se da li Nebojša Stefanović ima više funkcija ili afera, koji je uz sve to i sin Branka Stefanovića, trgovca uticajem, trgovca oružjem, koji je jednog dana penzioner, drugog dana radnik GIM-a, trećeg dana samo zaspolen, četvrtog dana ne zna se što je išao u “Krušik” da u njihovo ime pregovara… I, došli smo upravo do onoga do čega smo morali doći – da Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović više ne znaju šta govore i ne mogu da usklade priče, svaki dan menjaju priču… Afera “Krušik” i hrabrost Aleksandra Obradovića doveli su ovaj režim u problem iz kojeg ne znaju da izađu”, kazao je Obradović u Valjevu.

Foto Slobodan Ćirić

Milan Dumanović, policajac uzbunjivač, iz policijskog sindikata “Sloga” rekao je da se aktuelni režim najviše plaši istine. Prisutne je pozdravio i Aleksandar Ivanović, član Socijaldemokratske stranke, bratanac preminulog Olivera Ivanovića i student Petar Beljić. Nakon govora građani su u povorci odšetali do zgrade Aleksandra Obradovića, koji se već nekoliko nedelja nalazi u kućnom pritvoru. Obradović ih je i ovoga puta kratko pozdravio sa svoga balkona.

Facebook komentari

About MILENA KUZMANOVIĆ

Novinarka sa diplomom Fakulteta Političkih nauka u Beogradu. Karijeru započela u Radio Valjevu gde je prošla put od novinara-pripravnika, urednika do v.d. direktora. Pisala i za valjevski nedeljnik "Napred". Od 2011. godine dopisnica je redakcije RSE. Trenutno radi kao dopisnik N1. Za portal Valjevskaposla.info piše od 2018. godine.