Akcija prikupljanja darova za Božićne paketiće socijalno ugroženoj i bolesnoj deci

Sa željom da praznik Rođenja Gospoda Hrista ispuni radošću darivanja, Svetosavska omladinska zajednica Eparhije valjevske, uz blagoslov Preosvećenog Episkopa valjevskog G. Milutina, a u saradnji sa Kancelarijom za veronauku i Udruženjem „Zagrljaj“, ovih dana sprovodi akciju prikupljanja darova za Božićne paketiće. Akcija nosi naziv „Da se svako dete raduje“, a paketići su namenjeni socijalno ugroženoj i bolesnoj deci.


Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se, prema svojim mogućnostima, pridruže u ovom milosrdnom delu i svi zajedno ostvarimo ono na šta nas Sveto jevanđelje poziva – brigu o svom bližnjem.
Darovi u vidu slatkiša, slanih grickalica, igračaka i školskog pribora mogu se doneti svakog radnog dana od 8 do 15 časova u parohijske domove hramova Pokrova Presvete Bogorodice, Vaskrsenja Hristovog i Svetog Georgija. Ko želi da novčanim prilogom učestvuje, to može učiniti uplatom na žiro – račun 160 -554862-10.

Akcija će trajati do 23. decembra 2019. godine.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.