Srednja škola “Mionica” raspisala šesti Svetosavski nagradni konkurs

Srednja škola „Mionica“ je po šesti put raspisala Svetosavski nagradni konkurs za najbolju pesmu, prozni ili likovni rad. Teme ovogodišnjeg konkursa su „Sveti Sava na putu ljubavi, izmirenja i praštanja“, „Svetosavlje-najdragocenije nasleđe našeg oca Save“ i „Moje molbeno i molitveno obraćanje Svetom Savi“.

Opština Mionica

Novina je da će za razliku od prethodnih godina, pored učenika Srednje škole „Mionica“ i sedmaka i osmaka sa područja mioničke opštine, ovog puta na konkursu moći da učestvuju i učenici sedmih i osmih razreda svih osnovnih škola sa područja Kolubarskog okruga. Rok za predaju radova je 15. januar 2020. godine, a proglašenje pobednika i dodela vrednih nagrada biće upriličena na Svetosavskoj akademiji. Svaki rad mora da sadrži ime i prezime i punu adresu autora, ime mentora i kontakt telefon. Radovi se mogu dostaviti lično ili poštom na adresu: Srednja škola „Mionica“, Kneza Grbovića bb, 14242 Mionica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.