Akcija “Srbija voza” povodom valjevskog Festivala duvan čvaraka – “Kupi kartu i ostvari popust”

“Srbija Voz” a.d. obaveštava putnike da će 5. i 6. oktobra, kada se organizuje 14. Festival duvan čvaraka u Valjevu, organizovati posebne vozove koji će polaziti iz stanice Topčider u 09.30 časova, a iz Valjeva u 17 časova. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, u subotu će saobraćati voz “Romantika”, a u nedelju  novi savremeni elekromotorni voz “Štadler” sa Wi-Fi konekcijom. Putovanje traje 90 minuta, saopšteno je iz Kabineta generalnog direktora “Srbija voza”.

Izvor: http://www.srbvoz.rs

“U okviru akcije Srbija Voza “Kupi kartu i ostvari popust” putnici uz voznu kartu ostvaruju popust za kupovinu proizvoda na manifestaciji, kao i u pojedinim turističkim objektima u gradu Valjevu. Spisak objekata će biti objavljen na sajtu Srbija Voza i Turističke organizacije Valjevo. Manifestaciju, koja se održava na platou Centra za kulturu, prati bogat kulturno-umetnički i zabavni program, gde posetioci mogu kupiti različite proizvode”, navodi se u saopštenju.

Cena povratne karte za odrasle iznosi 500 dinara, a za penzionere i decu od 6 do 12 godine 250 dinara. Predrezervacije se mogu izvršiti putem brojeva telefona 011/265-88-88, 064/829-57-84 i 064/829-57-85 i na e-mail adresu: [email protected], u periodu od 09 do 16 časova.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.