Aleksandar Obradović ovogodišnji dobitnik Nin-ovog priznanja ličnost godine

“Sadašnja redakcija trudiće se da budućim generacijama ostavi NIN da se nikada ničega ne postide”, rekao je  glavni i odgovorni urednik tog nedeljnika Milan Ćulibrk na svečanosti u Jugoslovenskoj kinoteci  na kojoj je piscu Saši Iliću uručena NIN-ova nagrada za  roman “ Pas I kontrabas”, a  uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću priznanje za NIN-ovu ličnost godine.

Priznanje za ličnost godine dodeljena je uzbunjivaču iz “Krušika” Aleksandru Obradoviću, a priznanje je obrazložio  Milan Ćulibrk.

“U oktobru nisam ni znao ko je, niti zbog čega bi bio ličnost godine. Saznali smo prvo da je zatvoren, onda smo mu saznali ime, objavili ime i tada smo saznali šta je čovek spreman da uradi da bi istina izašla na videlo”, rekao je Ćulibrk.

Prilikom dodele priznanja Obradović  se  zahvalio  nedeljniku NIN i posebno novinaru Vuku Cvijiću.

“Krušik je neodbranjiva afera ove vlasti koja pokušava da sakrije istinu od javnosti”,  rekao je tom prilikom Obradović  i dodao da je ta fabrika oružja plen vlasti, kao što im je plen i cela država.

“Oteli su državu, eutanizovali istinu i odavde ohrabrujem i druge građane koji imaju gram baruta hrabrosti i inata”, rekao je Obradović.

On je podržao i televiziju N1, koja, kako je ocenio, pet godina objektivno i profesionalno informiše javnost i kojoj zahvaljuje za sve što su učinili za njega.

Milena Kuzmanović

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.