Asfaltiranje lokalnih puteva u Osečini

Nakon asfaltiranja opštinskog puta u Gornjem Crniljevu, koji spaja Vlašić sa spomen kompleksom Pilota Milenka Pavlovića, nastavljeno je asfaltiranje lokalnih puteva na teritoriji opštine Osečina.

idjphoto.rs-004-1024x732-1

“Kilometar po kilometar uređujemo našu opštinu. Cilj nam je da stignemo do svakog domaćina, jer želimo da naši meštani imaju pristojne uslove za život. Do sada je asfaltiran opštinski put u Gornjem Crniljevu, zatim kilometar puta uz Oraje i Poljane u selu Plužac. Asfaltiran je put uz Presku u selu Carina i deo opštinskog puta od prodavnice do raskrsnice za Periće. U varošici je konačno asfaltirana Ulica Svetog Save, preostali neuređeni deo ulice Ostenjački put, kao i krak ka Gačićima na Ostružanjskom putu”, kazao je predsednik Opštine Osečina, Nikola Tomić i dodao:

U Mesnoj zajednici Dragodol asfaltiran je put za Neškoviće i Jevtiće, u MZ Bastav deo opštinskog puta Tešmanov konak ka Beloj Crkvi u dužini od 1,5 km. U toku su radovi na asfaltiranju dela opštinskog puta Bela Crkva ka školi u Belotiću u dužini od 2 km, a nakon toga započeće radovi na rekonstrukciji opštinskog puta u Lopatnju, od škole u Ostružnju do Vučaka. Koristimo lepe vreme da što više uradimo, a u planu je da se radovi nastave na proleće “, najavio je prvi čovek Opštine Osečina, Nikola Tomić.

Neškovići, Jevtići, Dragodol, selo Plužac, Oraji i Poljane, Preska, Carina.

Ulica Svetog Save, Gačići, Ostenjački put.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.