Branko Ružić ishvalio valjevske socijaliste

Nakon sastanka sa rukovodstvom Grada Valjeva u ulozi ministra državne uprave i lokalne samouprave, Branko Ružić kao potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije posetio je sedište Gradskog odbora SPS-a u Valjevu, saopšteno je iz ove stranke.

Ružić je razgovarao sa rukovodstvom i članovima IO GrO SPS Valjevo i najavio punu podršku valjevskim socijalistima iz vrha stranke. Kako piše u saopštenju, na sastanku koji je protekao u radnoj atmosferi izvršena je analiza rada Gradskog odbora SPS-a, resornih odbora i odborničke grupe, govorilo se o aktivnostima Socijalističke omladine i Foruma žena GrO SPS Valjevo koje su bile organizovane u prethodnom periodu, kao i akcijama koje valjevski socijalisti planiraju da realizuju u narednom periodu. Ističe se da je potpredsednik SPS-a Branko Ružić pohvalio rad valjevskih socijalista, rekavši da je Gradski odbor u Valjevu jedan od najboljih odbora u Srbiji.

“Izuzetno sam zadovoljan aktivnostima koje organizujete i realizujete na nivou Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Valjevu. Ono što posebno želim da istaknem je da će valjevski odbor za sve što bude činio u narednom periodu imati punu podršu rukovodstva Socijalističke partije Srbije, jer to stvarno zaslužujete za svoj trud i zalaganje”, naglasio je Branko Ružić, potpredsednik GO SPS prilikom današnjeg razgovora sa rukovodstvom i članovima IO GrO SPS Valjevo, prema navodima iz saopštenja za javnost valjevskih socijalista.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.