Centar za integraciju Roma Valjevo odlaže održavanje svih obuka

“U skladu sa Zaključkom Vlade Srbije o zabrani javnih okupljanja u zatvorenom prostoru u sklopu mera radi sprečavanja pojave, širenja i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, Centar za integraciju Roma Valjevo odlaže održavanje svih obuka, radionica i poseta naseljima kao i posetu kompanijama na projektu “Inovativne inicijative za inkluziju”, koji realizuje u partnerstvu sa gradom Valjevo a koji je deo programa koji finansira Evropska Unija iz sredstava IPA 2016 , podrška EU inkluziji Roma – Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma koji sprovodi Stalna konferencija gradova I opština (SKGO).

Ova odluka je doneta u cilju preventivne zaštite zdravlja partnera , predstavnika institucija, kompanija I potencijalnih korisnika Sve planirane aktivnosti biće realizovane čim se steknu uslovi. Zainteresovani gradjani, romske nacionalnosti koji su trenutno nezaposleni, za učešće u programskim aktivnostima na projektu u vidu obavljanja dvomesečnih radnih praksi u valjevskim kompanijama mogu nas kontkatirati putem naše FB stranice https://www.facebook.com/inovativeinicijative.inkluzija ili putem elektonske pošte : [email protected]”, navodi se u saopštenju Centara za integraciju Roma Valjevo.

# OSTANI KOD KUĆE #

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.