Četiri vozila zapaljena u dvorištu porodice Panić u Knez Miloševoj ulici!

Juče rano ujutru, oko 4.30h, u Knez Miloševoj ulici u centru Valjeva, nepoznato lice zapalilo je četiri vozila u dvorištu porodične kuće Panić. NN lice je, prema nezvaničnim informacijama, prvo tečnošću polilo i zapalilo vozilo marke “Fiat 500 L”, potom i “Citroen”, nakon čega se plamen proširio i zahvatio deo vozila “Mini” i vozila “Mercedes”.

Panic-kola-pozar-1

Zapaljena vozila u dvorištu porodice Panić u Knez Miloševoj ulici / Foto: Nebojša Bojanić

Tri vozila koja su zapaljena, osim “Mercedsa”, u vlasništvu su nekadašnjeg poznatog valjevskog košarkaša, sada trenera Vladimira Panića. “Fiat 500 L” i “Citroen” su potpuno uništeni, dok su ostala dva manje oštećena.

Kako sazanjemo, nadležnom Tužilaštvu biće podneta krivična prijave protiv NN izvršioca, zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Procenjuje se da je pričinjena velika materijalna šteta u iznosu preko 2 miliona dinara.

Panic-kola-pozar-2

Foto: Nebojša Bojanić

Vladimir Panić je izjavi za televziju K1 rekao da sumnja da je vozila zapalilo lice koje mu duguje novac, kao i da očekuje da će policija na osnovu snimaka iz video nadzora kojim je pokriveno dvorište, brzo identifikovati počinioca ovog krivičnog dela.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.