Četvrti Di fest sutra na Dičibarama

Četvrti po redu Di fest održaće se u subotu, 22. juna, na Divčibarama. Organizatori festivala najavljuju ove godine da će Di fest biti odlična zabava u prirodi za celu porodicu. Program počinje u 13 časova.

Na programu ovogodišnjeg Di festa, koji se 4. godinu zaredom održava pod pokroviteljstvom Grada Valjeva, su raznovrsni sadržaji za decu, mlade, ali i za roditelje. Predstave za decu, igre u prirodi, mala škola streljaštva i kutak za mame i tate, samo su deo programa koji posetioce očekuje sutra na Divčibarama ukoliko posete ovaj festival zabavo-rekreativnog sadržaja.

Prema najavi Udruženja građana TIMS, koje je organizator Di festa, na festivalu će učestvovati predškolci iz 11. vrtića koji će se takmičiti u plesu, a učenici OŠ “Nada Purić” predstaviće projekat “Kad upoznaš zavolećeš svoj zavičaj”. Takođe, pored sportista iz nekoliko klubova, u programu festivala učestvovaće glumci, madžioničar, male balerine, folkloristi.

“Treba napuniti baterije na telefonima, foto aparatima i pravac Divčibare. Oseti i doživi Divčibare i leto može da počne”, poručuju organizatori Di festa.

Ove godine Grad Valjevo izdvojio je 500.000 dinara za ovaj festival na Divčibarama, a prijatelji Di festa su TOV, Bosis, Delta Generali, Erozija i Gala voda.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.