Indonežani na Taorskim vrelima

Društvo srpsko-indonežanskog prijateljstva NUSANTARA, u nedelju, 16. juna 2019. godine, organizovalo je za diplomate i službenike Ambasade Republike Indonezije u Beogradu, izlet na planinu Povlen i uživanje u prirodi na Taorskim vrelima.

Indonežani su se od prve, Pepića vodenice, do izvoršta Taorske reke, ispod Taorske stene. Indonežani nisu krili zadovoljstvo što su posetili lepote Povlena, posebno čudesna vrela. Takođe, u domaćinstvu Milana Jovanovića, upoznali su se sa tradicionalnim životom na selu. Obišli su štale, povrtnjak, a zatim i ručali domaću pastrmku sa Povlena i domaću piletinu. Na putu za Beograd, posetili su i manastir Lelić i konjički klub Degurić, uživajući u svežini reke Gradac.

Tokom maja i juna, više od 100 članova Društva srpsko-indonežanskog prijateljstva NUSANTARA posetilo je planinu Povlen i Taorska vrela.

 

Autor fotografija: Vladimir Ilić, Marko Jelić, Mahaini i Trio Wahyu Pramono.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.