„Dan druženja dece sa policijom“

U Osnovnoj škoji „Nada Purić“ održana je aktivnost „Dan druženja dece sa policijom“.

Valjevo

 

Cilj današnje aktivnosti je promovisanje, upoznavanje i predstavljanje policije građanima a prvenstveno deci najmlađih uzrasta. Pripadnici saobraćajne policije i policija opšte nadležnosti bili su zaduženi za druženje sa decom. Ovom prilikom su predstavljena  vozila i oprema koju je PU Valjevo dobila od Ministarstva unutrašnjih poslova i grada Valjeva, u ovkiru okviru Programa korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima 2016. i 2017. godine.

Valjevo

Načelnik Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Valjevu Predrag Radosavljević izjavio je:

„Osim današnjeg upoznavanja građana sa vozilima, opremom i tehnikom kojom raspolažu pripadnici Policijske uprave Valjevo, želimo učestvovati u akciji bezbednosti dece u saobraćaju. Tokom meseca septembra sprovedena je bezbednosna akcija „Škola“, koju nastavljamo i u narednim mesecima.  Ono što bih istakao je to da je naš vozni park ove godine obnovljen  jednim kontigentom vozila koja smo dobili iz Ministarstva unutrašnjih poslova, a takođe značajan je i kontigent vozila koja smo dobili od lokalne samouprave, kako u ovoj, tako i u prethodnim godinama. Lokalna samouprava je pored određenog broja vozila obezbedila i jedan službeni motocikl i jedan radarski uređaj najnovije generacije.“

Valjevo

U ime gradonačelnika Valjeva današnjem druženju sa decom prisustvovao je pomoćnik gradonačelnika Nikola Radojičić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.