DIVČIBARE – CENTAR DOBRE ZABAVE I DRUŽENJA ŠKOLARACA NAŠEG KRAJA PROTEKLOG VIKENDA

Turistička organizacija Valjevo je proteklog vikenda, od 17. do 19. maja, organizovala zabavno-edukativnu manifestaciju “Doživi Divčibare”. Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije i Grad Valjevo.

Ideja ove manifestacije je stvaranje pozitivnog odnosa prema Divčibarama posebno kod generacija dece koje žive u gradovima i opštinama kojima teritorijalno pripada Divčibare.

Učesnici ove manifestacije su bila deca iz valjevskih osnovnih škola  “Nada Purić” i “Desanka Maksimović”, “Milan Rakić” iz Mionice, “Sava Kerković” iz Ljiga, “Emilija Ostojić” iz Požege, a organizovano je I takmičenje se u više sportskih disciplina prilagođenih njihovom uzrastu. Najbolji su dobili nagrade.

Ove godine najuspešniji u takmičarskom delu bili su osnovci iz Mionice, OŠ”Milan Rakić”, drugi su bili OŠ”Emilija Ostojić” iz Požege, a treći OŠ”Sava Kerković” iz Ljiga.

U  subotu 18.maj  i nedelju, 19.maja, održane su dve radionice, Eko otisak i Likovna radionica „Doživi Divčibare“. Najuspešniji radovi će se naći na eko kalendaru u izdanju TO Valjevo kao podsećanje na nezaboravne trenutke provedene na Divčibarama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.