“DOŽIVI DIVČIBARE 2019’’ – TRI DANA DRUŽENJA NA DIVČIBARAMA

Turistička organizacija Valjevo od 17. do 19. maja organizuje zabavno-edukativnu manifestaciju “Doživi Divčibare”. Manifestacija je organizovana pod pokroviteljstvom  Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije i Grada Valjevo.

Namera organizatora je da deca iz više mesta koja gravitiraju Divčibarama, uz druženje i zabavu nauče nešto novo o biljnom i životinjskom svetu Divčibara kao i o značaju očuvanja životne sredine. Učesnici ove manifestacije su deca iz osnovnih škola  “Nada Purić” i “Desanka Maksimović” iz Valjeva, “Milan Rakić” iz Mionice, “Sava Kerković” iz Ljiga, “Emilija Ostojić” iz Požege, a takmičiće se u više sportskih disciplina prilagođenih njihovom uzrastu. Za najbolje su obezbeđene nagrade.

Turistička organizacija Valjevo se potrudila da ove godine proširi program manifestacije. U  subotu, 18.maja i nedelju, 19. maja, održaće se dve radionice: Eko otisak i Likovna radionica „Doživi Divčibare“. Najuspešniji radovi će se naći na eko kalendaru u izdanju TO Valjevo kao podsećanje na nezaboravne trenutke provedene na Divčibarama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.