Dve bronzane medelje za Vuka Tešanovića na Otvorenom prvenstvu Srbije u plivanju

Mladi plivač PK Valis Vuk Tešanović osvojio je dve bronzane medalje na Otvorenom prvenstvu Srbije održanom minulog vikenda u Beogradu.

VUK OPEN

Vuk Tešanović, PK Valis

Na Otvorenom prvenstvu Srbije, poznatom kao Serbia Open, učestvovalo je 380 plivača iz 38 klubova iz Srbije, Poljske, Rumunije, Turske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije. Plivački klub “Valis” predstavljali su Vuk Tešanović, Andrej Milivojević i Maša Radojević. Najuspešniji među njima bio je Vuk Tešanović, koji je u disciplinama 100m i 200m leđno osvojio bronzane medalje u kategoriji starijih juniora.

VIKTOR S OI 24

Protekle nedelji na Školskoj olimpijadi u Novom Sadu član PK Valis i učenik OŠ “Desanka Maksimović” Viktor Filipović osvojio je srebrnu medalju u disciplini 50m slobodno u kategoriji učenika prvih i drugih razreda osnovnih škola.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply