“Europrom” donira pakete pomoći najugroženijima u 7 opština

U susret predstojećim praznicima valjevska kompanija “Europrom” doniraće 1.150 prehrambeno-hemijskih paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama. Pomenuti paketi biće raspoređeni na sedam opština u kojima “Europrom” ima svoje maloprodajne objekte. U Valjevu će biti raspoređeno 550 pomenutih paketa, dok će u opštinama Lajkovac, Mionica, Osečina, Kosjerić, Krupanj i Loznica biti donirao po 100 paketa najugroženijima.

Akcija će biti sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom, koji će do kraja decembra podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama u svakoj od navedenih opština po svojoj evidenciji i rasporedu, pritom vodeći računa da prilikom deljenja paketa budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere.

“Verujemo da će akcija biti završena uspešno i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima, kojima je to najpotrebnije, ova godina završi na lakši i lepši način”, poručuju iz valjevske kompanije “Europrom”

“Europrom” je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su tada podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo i ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Tada se akcija donacije paketa odnosila na opštinu Valjevo, a ova akcija koju “Europrom” organizuje pred novogodišnje i božićne praznike obuhvatiće svih sedam opština na kojima “ljubičasta” trgovina iz Valjeva posluje.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.