Europrom i ove godine poklanja predstavu Valjevcima

Kompanija Europrom osmu godinu zaredom poklanja svojim sugrađanima predstavu sredinom janura. Lepu tradiciju, koju u prazničnom periodu neguje “ljubičasta trgovina”, ove nove godine obeležiće darivanje predstave “Kokoška”, komedije Nikolaja Koljade, koja će se odigrati u sredu, 16. januara, u 20 časova, u Centru za kulturu Valjevo.

Svi zainteresovani sugrađani mogu preuzeti besplatne ulaznice na biletarnici Centra za kulturu u utorak, 15. januara i sredu, 16. januara u periodu od 09h do 11h i od 17h do 20h.

Predstavu “Kokoška”, koja je premijerno prikazana na prošlogodišenjem “Abro Festu”, režirao je Miroslav Trifunović Glumačku postavu čine Katarina Vićentijević, Maja Lukić, Branko Antonić, Goranka Kalember Lučić, Miroslav Mandić, Milivoje Milinković, Jelena Selaković, Doroteja Vuković, Nikola Tmušić, Gabrijel Der Hazarjan i Mašinka Vesić.

Sjajna komedija “Kokoška” čuvenog ruskog dramskog pisca Nikolaja Koljade oslikava prepoznatljiv milje devedesetih, koji je i danas aktuelan. Banalni životi petoro ljudi koji rade u provincijskom pozorištu rasparaće se samo zbog promene koju je unela novopridošla mlada glumica. Nespremni za bilo kakve promene, koje ih izbacuju iz laži u kojoj žive, ne samo na margini kulturne scene, nego i na moralnoj periferiji, tri žene i dva muškarca se bore za svoje karijere, verujući da se bore za sopstvenu sreću.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.