EXPOZIM 2017

Od 7. do 10. decembra u Beogradskom sajmu održaće se 32. Sajam zimskog sporta i opreme EXPOZIM.

Ovaj popularan sajam jedinstvena je prilika da ljubitelji zimskih sportova i turizma, da na jednom mestu pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povoljne turističke aranžmane.

Expozim, sajam zimskih sportova, opreme i turizma, okuplja najveće proizvođače, uvoznike, distributere i servisere zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrhunskih svetskih brendova, zimske turističke centre i skijališta, vodeće turističke agencije, hotele, odmarališta.

Pored Turističke organizacije Valjevo, na štandu će Vas dočekati, ugostiteljski objekat Heba Divčibare, Divčibare Ski Resort, Hotel Divčibare i Hotel Pepa.

Valjevo

Asocijacija „Sport za sve“, suorganizator manifestacije, svake godine priprema niz dodatnih programa – predavanja, izložbe, kvizove o poznavanju zimskih sportova, a zajedno sa Skijalištima Srbije i stručna savetovanja o bezbednosti na ski-stazama

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.