Gradac odneo deo puta kod nove brane

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”. Ovoga puta “lice mesta” je reka Gradac, tačnije brana iznad “River bara”. Na fotografije koje su napravljene jutros vidi se da je voda odnela deo puta u tom delu, a naša sugrađanka koja nam je poslala fotografije kaže da puta levo od mosta posle “River bara” nema jedno 20-tak metara i da se tuda peške ne može proći!

 

 

Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom „Reporteri VAmateri“, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom, odnosno mobilnim telefonom, nešto interesantno što mislite da vredi pomena. U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na našu e-mail adresu [email protected], sa naznakom „Reporteri VAmateri“ ili u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.