Gradski Štab za vanredne situacije naredio dezinfekciju zgrada

U cilju sprečavanja intezivnog širenja korona virusa, Štab za vanredne situacije je na jučerašnjoj sednici na predlog Stručno-operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija, doneo sledeću naredbu:

  1. Nalaže se upravnicima stambenih zgrada da obezbede dva puta nedeljno čišćenje i dezinfekciju zajedničkih prostorija i površina u zgradi na kojima se ostvaruje najveći kontakt (ulazi u zgradu, prostori ispred liftova, liftovi, stepenišni rukohvati, kvake na ulaznim vratima, ulazna vrata i drugo).
  2. Danom primene ove naredbe prestaje da važi tačka 17. Naredbe o sprovođenju mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19 broj: 112-788/2020-04/1 od 07. jula 2020. godine.
  3. Primena ove naredbe počinje od 17. jula 2020. godine.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.