GrO SNS Valjevo: “Sramno i divljačko ponašanje predstavnika opozicije u Narodnoj skupštini Srbije”

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo izdao je saopštenje povodom jučerašnjih dešavanja u Narodnoj skupštini Srbije. Saopštenje prenosimo u celosti:

GrO-SNS-Valjevo

“Današnje sramno i divljačko ponašanje predstavnika opozicije u Narodnoj skupštini Srbije pokazalo je još jednom da im ništa nije sveto, a posebno Kosovo i Metohija kao i život naših sunarodnika u južnoj srpskoj pokrajini. Današnju raspravu o Kosovu i Metohiji, najvažnijoj temi za našu zemlju, pretvorili su u nasilje, a sve zarad sticanja jeftinih političkih poena. Još jednom su pokazali da im je samo stalo do destabilizacije Srbije, jedine zemlje koju imamo.

Svedoci smo konstantnih napada onih koji Srbiju žele da vide na dnu i samo mudrom politikom predsednika Aleksandra Vučića naša država može da sačuva mir i stabilnost.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za odbranu nacionalnih i državnih interesa, teritorijalnog integriteta i rešavanju kosovskog pitanja.

Zato molimo predsednika Aleksandra Vučića, državnika i lidera da i dalje ostane na braniku otadžbine, jer predaja nikada nije bila, niti će biti opcija.

Živela Srbija!”

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.