SRETENJE U TREBINJU 2023 – VAŠ PRAZNIK, NAŠ GRAD

„SRETENJE U TREBINJU 2023. – VAŠ PRAZNIK – NAŠ GRAD“ naziv je kampanje kojom je kreirano niz pogodnosti prilikom korištenja turističkih usluga u Trebinju za stanovnike Republike Srbije u periodu Sretenjskih praznika (15.-19. februara).

sretenje_trebinje

Kampanju realizuje Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa predstavnicima javnog turističkog sektora, turističke privrede i nosilaca turističke ponude ovog grada povodom Dana državnosti Republike Srbije – 15. februar (Sretenje), a sa ciljem da se stanovnicima Srbije nizom pogodnosti ukaže posebna pažnja kako bi se motivisali da mini odmor u navedenom periodu provedu u Trebinju.

Za sve one stanovnike Republike Srbije koji u periodu 15.-19. februar 2023. godine posjete Trebinje biće upriličeno niz pogodnosti u vidu:

– Besplatnog parkinga na teritoriji grada;

– Popusta u restoranima i konobama;

– Popusta u vinarijama;

– Popusta u apartmanima;

– Besplatnih turističkih obilazaka grada;

– Besplatnog ulaza u Muzej Hercegovine;

– Pogodnosti korištenja zatvorenog olimpijskog bazena

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.