Hapšenje: Vukao policajca 50 metara na automobilu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su S. T. (1999) i F. J. (2001) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a F. J. se tereti da je izvršio i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Valjevo

Fotoilustracija

Policija je, prilikom kontrole vozila „fiat panda“ u kome su se nalazili osumnjičeni, ispod volana pronašla jednu plastičnu kesu sa 327 grama marihuane.

Kako se sumnja F.J. je sedeo na mestu vozača, u trenutku kada je policajac otvorio vrata, startovao je vozilo koje je krenulo unazad i vuklo policajca oko 50 metara.

Policija je takođe prilikom pretresa stana kod S. T. pronašla manju količinu marihuane.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilaštvu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.