Jubilarni sedmomilioniti frižider kompanija Gorenje darovala koleginici Slavici Ristivojević

Gorenje fabrika u Valjevu od početka rada 2006. godine do danas proizvela je čak sedam miliona frižidera koje je sa velikim uspehom plasirala, i dalje plasira na tržišta Srbije i širom sveta. Sedmomilioniti frižider, proizveden ove nedelje, svečano je uručen Slavici Ristivojević, dugogodišnjoj radnici fabrike u Valjevu.

Gorenje

Prema tradiciji koja se neguje u valjevskoj fabrici, proizvodi sa posebnom simbolikom kao što je ovaj, sa zadovoljstvom se uručuju zaposlenim kolegama. Prilikom uručivanja sedmomilionitog frižidera, Dejan Milutinović, direktor Gorenje fabrike aparata za domaćinstvo u Valjevu je istakao:

»Ove godine, velika mi je čast da za izuzetno zalaganje, trud, kolegijalnost i posvećenost koju ulaže od samog početka rada u Gorenju, nagradimo našu dragu koleginicu Slavicu Ristivojević. Čvrsto verujemo da uspeh kompanije počiva na njenim zaposlenima zbog čega slobodno mogu da kažem da Gorenje i Slavica od 2006. godine ispisuju istoriju izuzetnih rezultata u našoj fabrici u Valjevu i zaslužni su što upravo Gorenje Valjevo postaje centar za rashladnu tehniku Hisense Grupe u Evropi.«

Gorenje

»Iako jubilaran, sedmomilioniti frižider, za mene je više nego simboličan. Mojoj porodici i meni olakašaće brigu o kući i ulepšati porodični dom za dugi period pred nama. Jako sam srećna što su me baš moje kolege i najbliži saradnici izabrali za ovu nagradu, jer sa njima svakog dana delim mnogo više od zajedničkog posla, što potvđuju i trenuci kao što je ovaj.« prilikom svečanog uručenja sedmomilionitog frižidera, rekla je Slavica Ristivojević.

Valjevska fabrika, koja posluje u okviru Gorenje Grupe, trenutno zapošljava 1.615 ljudi, među vodećim je izvoznicima u Srbiji, a u 2018. godini ostvarila je prihod od više od 17 milijardi dinara od prodaje rashladnih uređaja na velikom broju tržišta od kojih su najveća ona u Srbiji, Nemačkoj, Rusiji, Češkoj i Mađarskoj. »Izgradnjom nove proizvodne hale kapaciteta 750.000 uređaja godišnje, koju naš vlasnik Hisense planira u narednom periodu, uposlićemo u narednim godinama dodatnih 1.000 radnika sa kojima ćemo zajedno nastaviti da realizujemo ambiciozne poslovne planove.« dodaje Milutinović.

Gorenje

Kao jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji, Gorenje veliku pažnju polaže na odgovornost prema zaposlenima, oblikovanje radnih uslova, tehnoloških i poslovnih procesa, kao i na razvoj i napredak samih zaposlenih.

Svoju prvu fabriku u Srbiji Gorenje je otvorilo 2006. godine u Valjevu, gde je nedavno objedinjena celokupna proizvodnja rashladnih aparata čime je ovaj grad postao centar rashladne tehnike Hisense/Gorenje grupe u Evropi.

Grupa Gorenje je jedan od vodećih evropskih proizvođača kućnih aparata, sa tradicijom i poverenjem dugim sedam decenija. Podsetimo, Grupa Gorenje u većinskom je vlasništvu Hisense Grupe, lidera u proizvodnji elektronike i aparata za dom na azijskom tržištu, koja je nedavno zauzela 6. mesto na listi 50 najvećih globalnih kineskih brendova.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.