Najnovije vesti

Humanitarni basketaši pomogli porodici Đurić

Na humanitarnom basket turniru koji je juče održan u Novom naselju prikupljeno je 50.000 dinara pomoći za porodicu Đurić.

Humanitarni basket turnir 3 x 3 “Pomoć za porodicu Đurić” / Foto: Dragan Krunić

Pod nazivom “Pomoć za porodicu Đurić” juče je na košarkaškim terenima i u sali OŠ “Desanka Maksimović” u Novom naselju održan humanitarni basket turnir 3 x 3. Privatnom inicijativom naših sugrađana Aleksandra Mede Stojanovića i Marka Jovanovića, juče se okupilo sedam basket ekipa iz Valjeva, uz učešće jedne ekipe iz Ljiga, a prihod u iznosu 50.000 dinara, koji je prikupjen od kotizacija i donacija basketaši su porodici Đurić uručili pre početka turnira.

Humanitarni basket turnir 3 x 3 “Pomoć za porodicu Đurić” / Foto: Dragan Krunić

Ova četvotočlana porodica iz Gorića ima teško obolelog sina Branislava (10) od cerebralne paralize, majka boluje od multipleskleroze, a otac jedini radi. Njegovi prihodi nisu dovoljni, pa je svaka vrsta pomoći dobrodošla. Bravo za organizatore i sve koji su na bilo koji način dorineli da se ovoj porodici olakša život. Imena pobednika ovoga turnira nisu bitna. Svi su pobednici.

Humanitarni basket turnir 3 x 3 “Pomoć za porodicu Đurić” / Foto: Dragan Krunić

Dragan Krunić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.