Humanitarni basketaši pomogli porodici Đurić

Na humanitarnom basket turniru koji je juče održan u Novom naselju prikupljeno je 50.000 dinara pomoći za porodicu Đurić.

Humanitarni basket turnir 3 x 3 “Pomoć za porodicu Đurić” / Foto: Dragan Krunić

Pod nazivom “Pomoć za porodicu Đurić” juče je na košarkaškim terenima i u sali OŠ “Desanka Maksimović” u Novom naselju održan humanitarni basket turnir 3 x 3. Privatnom inicijativom naših sugrađana Aleksandra Mede Stojanovića i Marka Jovanovića, juče se okupilo sedam basket ekipa iz Valjeva, uz učešće jedne ekipe iz Ljiga, a prihod u iznosu 50.000 dinara, koji je prikupjen od kotizacija i donacija basketaši su porodici Đurić uručili pre početka turnira.

Humanitarni basket turnir 3 x 3 “Pomoć za porodicu Đurić” / Foto: Dragan Krunić

Ova četvotočlana porodica iz Gorića ima teško obolelog sina Branislava (10) od cerebralne paralize, majka boluje od multipleskleroze, a otac jedini radi. Njegovi prihodi nisu dovoljni, pa je svaka vrsta pomoći dobrodošla. Bravo za organizatore i sve koji su na bilo koji način dorineli da se ovoj porodici olakša život. Imena pobednika ovoga turnira nisu bitna. Svi su pobednici.

Humanitarni basket turnir 3 x 3 “Pomoć za porodicu Đurić” / Foto: Dragan Krunić

Dragan Krunić

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.