Humanitarni koncert za NURDOR

U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, sa početkom u 19 časova, u Svečanoj sali Valjevske gimnazije biće održan koncert “Put do operske scene”. Na koncertu će nastupiti sopran Jovana Kojić, profesorka solo pevanja u MŠ “Živorad Grbić” i njena učenica Vanja Štulić, drugonagrađena na nedavno održanom međunarodnom takmičenje “Petar Stojanović”, a uz klavirsku pratnju Marije Đukić. Koncert je humanitarnog karaktera, ulaz je slobodan, a sve donacije biće usmerene organizaciji Nurdor Srbija (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).
Poster_final_za_objave (1)
 
Koncert zajednički organizuju Valjevska gimnazija, MŠ “Živorad Grbić” u saradnji sa NURDOROM.
Prema najavi organizatora, koncert će imati raznolik repertoar, od starih italijanskih arietta do solo pesama i operskih arija.
“Cilj koncerta je da podignemo empatiju i svest o našim sugrađanima, prijateljima i poznanicima kojima naša podrška mnogo znači, a da učešćem u ovom lepom događaju svi damo svoj doprinos. Prošli koncert sam sa koleginicama sa fakulteta održala u Novom Sadu i prošao je veoma uspešno, a želja i cilj je da obiđemo sve gradove u Srbiji u toku ove i sledeće godine. Podrška nam je od velikog značaja i nadamo se velikom odzivu Valjevaca”, poručila je uoči koncerta Jovana Kojić.
Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply