Poznati svi izvođači na ovogodišnjem Mountain Music Festu

Mountain Music Fest, planinsko-muzički festival prepoznatljiv po kvalitetnoj muzici, šumskom ambijentu i jedinstvenoj atmosferi, ovog leta održaće se od 2. do 4. avgusta, tradicionalno – na Divčibarama.

MMF 2

Deveto izdanje prvog domaćeg butik festivala, koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i alternativnog zvuka, obeležiće najbrojniji line-up do sada.

Vojko V, Artan Lili, Neno Belan & Fiumens, Zoster, Partibrejkers, Mortal Kombat, Svemirko, Who See, Nevena Jeremić, White City Soul, Marko Milosavljević, Luton & Šćepa, Ana Uzelac, Timbe – samo su neka imena od preko 30 izvođača koji će pevati i puštati muziku na tri festivalske bine u podnožju ski staze i hladu borove šume.

MMF 3

Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, posetioce ove godine drugog i trećeg dana festivala očekuju brojni dnevni sadržaji – umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički – prilagođeni svim uzrastima i interesovanjima.

Komplet ulaznica za sva tri dana Mountain Music Festa dostupne su na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni 3900 dinara. Tradicionalno, u skladu sa odlikom porodičnog festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

MMF 1

Festival počinje u petak, 2. avgusta u 17.00 i trajaće sve do nedelje u 18.00, a sve informacije u vezi sa kompletnom listom izvođača, kao i lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Podsetimo, prošle godine je ovaj planinski butik festival posetilo više od 5000 ljudi, koji su uživali u nastupima preko 20 umetnika iz zemlje i regiona.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply