Izgradnja fekalne kanalizacione mreže u Beloševcu

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković, obišao je radove na izgradnji fekalne kanalizacione mreže u delu naseljenog mesta Beloševac.

Valjevo

Ova investicija predviđa izgradnju crpne stanice sa potisnim cevovodom u dužini od 160 metara i kanalizacioni kolektor u dužini od 110 metara. Ovo je prva faza izgradnje fekalne kanalizacije u naseljenom mestu Beloševac koja će omogućiti nastavak izgradnje fekalne kanalizacije za celo naseljeno mesto Beloševac.

Izvođač radova je građevinsko preduzeće „KOMPRESOR ING“ iz Valjeva, a ugovorena vrednost radova iznosi 5.123.749,92 dinara sa pdv-om. Sredstva za izgradnju kanalizacione mreže obezbedila je Republika Srbija – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

ValjevoRadovi na izgradnji fekalne kanalizacione mreže su započeti juče, a rok za izvođenje radova je 60 dana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.