Izložba karikatura Dušana Petričića i tribina “Samo vas gledam”

U okviru debata “Razgovori pod lipom” koji se u Valjevu organizuju kao jedan od vidova nastavka protesta “1 od 5 miliona” i borbe protiv aktuelne vlasti, ove subote, 29. juna, u 20 sati, na platou ispred stare železničke stanice biće otvorena izložba karikatura  proslavljenog karikaturiste Dušana Petričića pod nazivom “Samo vas gledam”.

Ovu izložbu prati i istoimena tribina na kojoj će pored autora  Dušana Petričića govoriti i karikaturista Predrag Koraksić Koraks, istoričarka Branka Prpa, sociolog Vesna Pešić, aktivistkinja Aida Ćorović, novinari Ljubodrag Stojadinović i Vesna Mališić (NIN). Voditeljka i moderator tribine je novinarka Danica Vučenić.

Izložbu karikatura i tribinu “Samo vas gledam” u Valjevu organizuju dnevni list Danas, nedeljnik NIN i organizacija Novi optimizam.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.