Izložba karikatura Dušana Petričića i tribina “Samo vas gledam”

U okviru debata “Razgovori pod lipom” koji se u Valjevu organizuju kao jedan od vidova nastavka protesta “1 od 5 miliona” i borbe protiv aktuelne vlasti, ove subote, 29. juna, u 20 sati, na platou ispred stare železničke stanice biće otvorena izložba karikatura  proslavljenog karikaturiste Dušana Petričića pod nazivom “Samo vas gledam”.

Ovu izložbu prati i istoimena tribina na kojoj će pored autora  Dušana Petričića govoriti i karikaturista Predrag Koraksić Koraks, istoričarka Branka Prpa, sociolog Vesna Pešić, aktivistkinja Aida Ćorović, novinari Ljubodrag Stojadinović i Vesna Mališić (NIN). Voditeljka i moderator tribine je novinarka Danica Vučenić.

Izložbu karikatura i tribinu “Samo vas gledam” u Valjevu organizuju dnevni list Danas, nedeljnik NIN i organizacija Novi optimizam.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.