Razgovori pod lipom ovog petka na temu znanja i obraz(ovanja)

“Znanje i obraz(ovanje)” biće tema sutrašnjih Razgovora pod lipom, koji se u organizaciji #1od5miliona Valjevo već treći petak zaredom u terminu od 20 časova održavaju na platou ispred stare železničke stanice. Gosti i sagovornici na ovoj debati biće akademik Dušan Teodorović i regionalni poverenik Sindikata radnika u prosveti Srbije Milan Đurđević.

“Nedavna događanja oko polaganja male mature još jednom su skrenula pažnju na probleme u prosveti. Ponovo su se otvorila pitanja o kvalitetu znanja sa kojim mladi ljudi u Srbiji izlaze iz škola, ali i pitanja o akademskoj čestitosti i plagijatima doktorata visokih funkcionera aktuelne vlasti. Obrazovanje je jedan od najvažnijih segmenata društva i najdirektnije utiče na njegovu budućnost. Od kvaliteta obrazovanja će umnogome zavisiti i budućnost naše zemlje”, navode organizatori i pozivaju svoje sugrađane i sugrađanke da im se pridruže na još jednom Razgovoru pod lipom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.