JKP Vodovod apeluje na smanjenje potrošnje vode

JKP Vodovod Valjevo obaveštava sugrađane da, i pored do sada upućenih molbi i upozorenja za racionalnu i namensku potrošnju, trenutna potrošnja vode za piće je na nivou proizvodnih mogućnosti.

Neracionalna potrošnja je naročito povećana u periodu od 19 do 24 sata. Inspekcijske službe grada Valjeva obavljaju redovne kontrole sprovođenja gradske odluke za vodu i kanalizaciju, za čije ne sprovođenje su predviđene kazne do 1.000.000 dinara za pravna lica i do 75.000 dinara za fizička lica. U slučaju da potrošnja vode za piće prevaziđe proizvodne mogućnosti, JKP Vodovod Valjevo će biti prinuđeno da sprovodi plansko snabdevanje korisnika vodom, saglasno planu snabdevanja koji je donet 2015. godine. U nadi da će izbeći plansko snabdevanje vodom za piće, JKP Vodovod Valjevo apeluje na potrošače da pristupe racionalnoj i namenskoj potrošnji vode.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.