Jubilarna godišnjica Udruženja penzinera organa unutrašnjih poslova

Povodom uspešnog rada i postojanja Udruženja penzionera organa unutrašnjih poslova, danas je u hotelu „Omni centar“ obeležena je 15. godišnjica rada, uz prigodan program i sportska takmičenja.

Predsednik Udruženja penzionera unutrašnjih poslova grada Valjeva Vladislav Milivojević se u ime Udruženja obratio prisutnima i zahvalio velikom odzivu ove godine.

„Prisutno je 200 članova iz Udruženja van Valjeva. Udruženje je osnovano 2002. godine u februaru mesecu i danas obeležavamo jubilarnih 15 godina. Mislim da rezultati pokazuju da smo u vrhu svih udruženja Srbije. Velika mi je čast da danas pozdravim naše drage goste iz cele Srbije i imam zadovoljstvo da ovom našem skupu i druženju prisustvuju i članovi udruženja iz Bjeljine. Tradicionalno i ove godine imaćemo takmičenja u raznim disciplinama kroz druženje i igru, pecanje, streljaštvo i mnoge druge“, rekao je Milivojević i zahvalio se gradonačelniku Grada dr Slobodanu Gvozdenoviću na podršci i dolasku.

„Poštovani domaćini i poštovani penzioneri pre svega vam želim dobro zdravlje i dugovečnu penziju i da vam se zahvalim za sve ono što ste učinili za moju generaciju, da mirno i bezbedno odrastemo. Želim da vam se zahvalim što ste odgovorno i savesno obavljali jedan težak posao koji je bio i te kako značajan za nas koji smo tada rasli. Želim da se u Valjevu osećate ugodno, da se lepo družite i uživate u takmičenju. Zato još jednom u ime Grada hvala svim gostima i svima koji su došli“, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović u obraćanju prisutnima.

Gradonačelnik se ovom prilikom sastao sa bivšim šefom Bezbednosno informativne agencije i profesorom na Fakultetu bezbednosti Andrejom Savićem. Andrej Savić je predsednik Asocijacije udruženja penzionera unutrašnjih poslova.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.