Kakvo nas vreme očekuje u nedelji pred nama

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) saopštio je da u ponedeljak ujutro i pre podne očekujemo umereno i potpuno oblačno vreme, samo ponegde s kratkotrajnom, slabom kišom, a posle podne brzo razvedravanje.

Vetar slab i umeren, još ujutru u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata povremeno olujni, južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura od devet do 14 stepeni, najviša od 17 do 20.

U Valjevu ujutru i pre podne umereno do potpuno oblačno uz mogućnost kratkotrajne kiše. Posle podne pretežno sunčano. Vetar ujutru umeren i jak jugoistocni, tokom dana u slabljenju. Jutarnja temperatura 12, najviša dnevna 18 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 25. novembra, temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, u većini mesta od 14 do 16 stepeni.

U utorak umereno do potpuno oblačno i vetrovito najviša dnevna temperatura 18 stepeni. U sredu nas očekuje blagi pad temperature i kiša. U četvtak pa sve do kraja nedelje postepeno razvedravanje i slabljenje vetra.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.