Kolacijia “NADA za Mionicu” predala izbornu listu

Srpska koalicija “NADA” koju čine POKS, DSS i 23 udruženja građana, saopštila je da je predala listu kandidata za odbornike Skupštine opštine Mionica, pod nazivom “NADA za Mionicu (POKS, DSS) – dr Miloš Jovanović – Žika Gojković”. Izborna lista koalicije “NADA” je 5. lista koja je verifikovana od strane Izborna komisije za lokalne izbore u Mionici 17. oktobra.

NADA-za-Mionicu-1

Koalicija “NADA za Mionicu”

“Na listi naše koalicije nalaze se kandidati različite starosne i obrazovne struktura sa jasnim planom i programom rešavanja komunalnih problema. Naši odbornici će svojim primerom pokazati da je moguće izboriti se sa partokratijom i stranačkim zapošljavanjem i kako se bori protiv korupcije. To su ljudi sa čistim biografijama koji su spremni da se bore za svoju Opštinu”, navodi se u saopštenju za javnost koalicije ” NADA za Mionicu”.

Kako se još ističe, jedan od prioriteta srpske koalicije NADA je decentralizacija i ravnomeran razvoj svih delova Srbije.

“Neophodno je spustiti vlast na nivo lokalnih samouprava i omogućiti im da više novca od poreza zadrže u svojim budžetima i raspolažu sa njim”, precizirano je u informaciji za javnost.

NADA-za-Mionicu-3

Kordinator za Kolubarski okrugkoalcije NADA je Svetislav Matić, anjegov zamnik Milan Pavlović.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.