Konačno ponovo radi bisokop!

Dugoočekivani novi bioskop u Valjevu otvorio je na kratko svoja vrata publici krajem decembra prošle godine, kada je bio domaćin trećem po redu festivalu “Valjevski filmski susreti”. Filmsko platno je tada ponovljeno u velikom stilu, kako je i najavljivano, ali se ubrzo “ugasilo” i moderna sala je bila zatvorena, zbog raznih tehničkih problema koji su se događali kao posledica prethodnog renoviranja i izgradnje bioskopa.

Konačno, posle skoro godinu dana neplanske pauze, brojni ljubitelji filma u Valjevu imaće svoje mesto u kojem će potpuno moći da uživaju u slici i zvuku novih filmskih ostvarenje, u prostoru kakvom grad Valjevo, iz kojeg su potekle brojne filmadžije i naši poznati glumci, zaslužuje odavno.

Bioskop 85 Valjevo (foto: Valjevska posla)

Nazvan po broju mesta u modernoj bioskopskoj sali, “Bioskop 85” startuje u utorak, 31. oktobra. Toga dana, kao i u sredu, 1. novembra, na repertoaru su akciona komedija “KINGSMAN: ZLATNI KRUG” od 17.30 časova, dok će od 20 sati biti prikazan SF film “BLEJD RANER 2049” rađen u 3D tehnici.

Bioskop 85 Valjevo (foto: Valjevska posla)

Karte će biti u prodaji na dan projekcije po ceni od 250 dinara (2D) i 300 dinara za 3D filmove. Radno vreme blagajne je od 16 i 30 do 20 časova.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.