Koncert za Miroslava!

Humanitarni koncert valjevskih folklornih društava radi obezbeđivanja finansijskih sredstava za lečenje Miroslava Mirnića biće održan u ponedeljak, 2. oktobra, u 20 časova, u Centru za kulturu Valjevo. Inicijator ovog humanitarnog koncerta u ime kolege folkloraša i igrača iz Banja Luke je ovdašnje KUD “Krušik”.

Valjevo

Miroslav Mirnić (31),  dugogodišnji član prvog ansambla KUD ,,Čajavec” iz Banja Luke, oboleo je od malignog melanoma, sa kojim se već jednom izborio. Lek je veoma skup, a potrebno je obezbediti 12 doza. Kako zbog loše finansijske situacije a i zbog toga što ovaj lek nije ni na jednoj listi Zdravstva Republike Srpske, njegovo matično društvo objavilo je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici načine kako bi se prikupio neophodan novac i to uglavnom putem humanitarnih akcija.
Valjevo
Humanost i kolegijalnost podstakla je KUD “Krušik” iz Valjeva da pruži pomoć ovom momku, jer članovi ovog valjevskog kulturno-umetničkog društva smatraju da se sa ostalim društvima može skupiti veći iznos, nego što bi to učinili samostalno, a ujedno će valjevska publika imati priliku da  dva sata uživa u kvalitetnom i raznovrsnom folklornom programu. Cena karte iznosiće 200 dinara. Budimo humani. Naše malo nekome znači mnogo.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.