Kraćim putem i brže do Valjeva za meštane na obodu brane Stubo-Rovni

JP “Kolubara” saopštilo je da je završeno asfaltiranje poslednje deonice puta Kruna brane-Stubo-Lokacija nove crkve, od raskrnice sa regionalnim putem za Bajinu Baštu (R111) do podbranskog dela u dužini od 520 metara. Tako je u potpunosti završen i asfaltiran put u dužini od 12 kilometara, koji vodi od raskrsnice sa regionalnim putem za Bajinu Baštu, pored krune brane, kroz Stubo, Sušicu do Brezovica i dalje ka Tubraviću i Poćuti.

“Izgradnjom ovog puta rešen je višegodišnji problem meštana sela koja se nalaze na obodu brane tako što je skraćena i olakšana komunikacija sa gradskim jezgrom Valjeva”, piše u saopštenju za javnost javnog preduzeća koje gazduje branom i hidroakumulacijom Stubo-Rovni.

Kako se navodi, za završetak radova na ovoj saobraćajnici, samo u ovoj godini, uloženo preko 55 miliona dinara, da je celokupne radove na izgradnji saobraćajnice finansirala Vlada Republike Srbije kroz Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.