Krivična prijava protiv tehničara “Vodovoda” – Nelegalno priključenje naplatio 700 evra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu – Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, podneli su krivičnu prijavu protiv tehničara vodovodne mreže u JKP „Vodovod-Valjevo R.Đ. (1971) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba službenog položaja, izazivanje opšte opasnosti, ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom i nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova.

On je, kako se sumnja, početkom marta ove godine, koristeći radne mašine svog preduzeća izvršio priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu zemljišne parcele – placa u vlasništvu jednog muškaraca iz Valjeva. Za ovu uslugu je od njega naplatio 700 evra i novac zadržao za sebe, a za navedeni iznos oštetio JKP “Vodovod-Valjevo”, koje je ovlašćeno za izvođenje navedenih radova.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.