Lazar Gojković: “Verujem da ćemo od Valjeva napraviti bolje mesto za život svih nas i naše dece”

“Velika mi je i čast i zadovoljstvo što ću biti budući gradonačelnik grada Valjeva. Osećam veliku obavezu pogotovo zbog velikog poverenja građana koje je našoj listi ukazano i zaista ću se truditi da to poverenje opravdam na najbolji mogući način”, kazao je na konferenciji za medije Lazar Gojković, nosilac liste SNS “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, saopštavajući rezultate izbora u Valjeva, prema kojima je Srpska napredna stranka odnela ubedljivu pobedu i na lokalnim i parlamentarnim izborima. Od ukupno  38.188 izašlih birača, Srpska napredna stranka osvojila je 52,98 % odnosno 20.232 glasova i 31 odbornički mandat.

Lazar Gojković na konferenciji za medije / Foto. Valjevska posla

“Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke u Valjevu i poverenje građana koje nam je ukazano u naredne četiri godine pred nas stavljaju veoma bitan zadatak i obavezu da budemo odgovorni, da budemo ozbiljni i da budemo marljivi. Obavezu da ono što smo obećali i učinimo, a tako će i biti. Verujem da ćemo od Valjeva napraviti bolje mesto za život svih nas i naše dece, u to sam siguran i isključivo ću na tome i raditi”, kazao je u svom obraćanju novinarima Lazar Gojković, budući gradonačelnik Valjeva i zahvalio se svim Valjevcima, koji su podržali listu Srpske napredne stranke na lokalnim i parlamentarnim izborima, predstavnicima medija na krajnje korektnom i objektivnom izveštavanju, kao i svim učesnicima izbora na fer i korektnoj kampanji.

Lazar Gojković na konferenciji za medije / Foto. Valjevska posla

Odgovarajući na novinarsko pitanje kako je proveo izbornu noć i ko mu je prvi čestitao, Gojković je kazao da su mu prvo čestitali njegovi saradnici iz tima, sa kojima je i proveo ceo izborni dan, naravno porodica i predsednik Vučić.

“Malo smo proslavili, jer treba proslaviti jednu ovakvu ozbiljnu stvar, ali smo morali brzo da se vratimo u realnost. Danas je već novi dan, okrećemo se narednom periodu”, rekao je Gojković.

Upitan za eventualne koalicije Gojković je odgocorio da lični interesi i svađe treba da budu ružna prošlost i istorija.

“Treba da imamo apsolutnu saradnju i korektnu razmenu mišljenja sa kim god budemo radili sutra. Treba da imamo jednu pouzdanu i sigurnu nameru da ćemo uvek raditi u interesu grada i građana Valjeva”, poručio je Lazar Gojković, budući gradonačlnik Valjeva.

 

 

Facebook komentari

About Marija Petrović - Marković

Iako po struci diplomirani novinar, novinarstvom se bavi iz ljubavi honorarno, na „hajdučki i uskočki" način iz sfere kulture, gde joj je radna matica. Kao student novinarstva krajem 1999. godine počela da radi u informativnoj redakciji Vujić televizije Valjevo (VTV), čiji je deo novinarskog tima bila 4 godine. Potom bila novinar-urednik u informativnoj redakciji Regionalne Televizije Valjevo (TVA) skoro 2 godine. Tokom 2004. i 2005. godine živela u Londonu i u tom periodu imala novinarsko mentorstvo na Channel 4 News od strane poznate britanske novinarke Darshne Soni. Po povratku iz Londona kratko vreme bila u informativnoj redakciji TV B92. U okviru projekta TV Training bila stipendista Pakta za stabilnost jugoistočne Evrope, a potom i stipendista Fondacije Konrad Adenauer. Njeni tekstovi objavljivani su u nedeljniku „Napred“, „Reviji Kolubara“ i „Tešnjarskom glasonoši“. Od osnivanja portala valjevskapola.info 2016. godine radi kao novinar-urednik ove medijske kuće. Autor je više projekata, među kojima su "Da Valjevo prodiše", "UdahnimO2", Vazduhograf" i drugi, koji se na portalu Valjevska posla podrobno bave problemom aerozagađenja u Valjevu od 2017. godine.

One comment

  1. Kakve dece, svi pričaju o deci ,a deca vam iz porodilišta izlaze samo sa otpusnom listom. Jednu Pavlovićevu mast da ste dali kao znak pažnje bar. Pogledajte Mionicu.. Sramota