Ljubav i mladost nosioci promena uz poštovanje trajnih vrednosti

Povodom obeležavanja 30 godina od osnivanja Socijalističke partije Srbije i u susret Svetom Trifunu Socijalistička omladina Valjeva organizovala je štand u centru grada. Omladinici SPS-a razgovarali sa između ostalog sa građanima Valjava o problemima sa kojima se suočavaju i o načinu na koji Socijalistička omladina Valjeva može da doprinese njihovom rešavanju.

Na današnjem štandu okupilo se četrdesetak članova Socjalističke omladine Valjeva sa namerom da u godini važnog jubileja partije i u susret Svetom Trifunu, zaštitniku iskrene, bračne ljubavi i vernosti, promovišu trajne vrednosti, kao što su tradicija i ljubav. SPS-ovi omladinci su danas kod Gradskog trga razgovarali sa Valjevcima, saslušali sa kojim problemima se kao građani suočavaju, ali i o načinu na koji mogu da im u rešavanju tih problema pomognu.
“SPS je uvek mogao da se pohvali kvalitetnim mladim kadrovima. Potvrda toga je i današnji štand koji smo organizovali. Naša želja je da promovišemo trajne vrednosti u koje spadaju tradicija i ljubav. Zbog toga smo se baš danas okupili, idući u susret obeležavanju značajnih datuma, a to su pre svega 30 godina od osnivanja Socijalističke partije Srbije i Sveti Trifun, koji je zaštitnik iskrene, bračne ljubavi i vernosti. Naša ključna poruka je da ljubav i mladost moraju biti nosioci promena, ali uz poštovanje trajnih vrednosti koje promoviše Socijalistička partija”, kazala je Katarina Stanišić ispred Socijalističke omladine Valjeva.
Ona je istakla da je pred članovima Socijalističke omladine velika odgovornost u nastavku afirmacije i daljeg unapređenja trajnih vrednosti koje SPS kao stranka promoviše unazad 30 godina.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.