Ljubav kao najlepša dekoracija – Gold Decoration Design

Morate priznati da nije dobar osećaj kada morate nešto da učinite, a čini se da radite bez volje. Takav stav nije dobro polazište ni u jednoj branši. Katarina Bogosavljević, vlasnica cvećare “Gold Decoration Design” nekada je radila kao ekonomista, dakle posao u struci. No, sve vreme je tragala za načinom kako bi izrazila sopstvenu kreativnost.

Kako kaže, pre 11 godina, sa prijateljicom je počela da pravi ukrase za svadbene proslave. Unoseći inovativne detalje i celokupne dekoracije, ubrzo osvaja ovdašnje tržište. Samim tim nameće se neophodnost za boljom dostupnošću, pa otuda ideja za otvaranjem cvećare. Međutim, to nije samo cvećara. Nije ni samo galerija. To je “Gold Decoration Design” u Sinđelićevoj 45.

Pored nesvakidašnjeg asortimana robe za jednu cvećaru – galeriju, u “Gold Decoration Design”-u možete naći i brojne rukotvorine i unikatne dekoracije koje su dovoljne za jedan pristojan poklon. Ali, Katarina pomera granice i u tom pogledu. U ovom divnom cvetnom i inspirativnom prostoru mogu vam stvoriti lep poklon, iznad svega dragu uspomenu, od niza skladno kombinovanih sitnica, i to za svega sto dinara. Istovremeno, uz pomoć helijumskih balona, raznovrsnih unikatnih korpica, slatkiša i plišanih igračaka, mogu prirediti izuzetno lep poklon, za svaku priliku, i to za svega 1.500 do 2.000 dinara, ili dodatnim dekorativnim elementima ukrasiti i zapakovati gotov dar jer: “Originalnost i autentičnost nije moguće kopirati. Nečija lična priča nas inspiriše da pripremimo cvetni aranžma, ili ukrasimo gotov poklon i da to zaista nekome ostane u divnoj uspomeni” – naglašava Katarina Bogosavljević.

Pored klasičnih cvetnih buketa, koje kupci traže, često se dešava da iz razgovora saznaju pojedinosti koje iniciraju upravo stvaranje lične note, bilo da je reč o buketu cveća, ili ukrašavanju poklona, koji će upotpuniti jedinstvenom čestitkom, ili keramičkom figuricom, balonom… A, sve to da bi baš taj poklon izazvao osmeh i podstakao fina osećanja jer, naglašava Katarina: “Želimo da doprinesemo sreći i ljubavi naših klijenata, zbog toga, čini mi se, najlepše dekoracije pripremimo za romantične večere, prosidbe na neuobičajenim mestima, nekada nas je više uključeno u tu priču, pa jedno pušta balone, drugo konfete… Posebno zanimljivo može biti pripremanje ukrasa svadbenih proslava ili bidermajera za mlade. Klijenti nam često ispričaju šta im se dopada, ili samo naznače temu venčanja, pa nam prepuste dalju realizaciju. Tada je naša odgovornost mnogo veća, i obično biva da napravimo zaista neverovatne aranžmane i ukrase za mladenački sto, za auto, buket za mladu i komplet ukrase za svatove, a da ih sve to košta oko 150 do 200 evra, mnogo manje nego su očekivali na osnovu svojih želja”, kaže Katarina iz “Golden Dekoration Design”-a iz Sinđelićeve 45, i dodaje:”Poseban izazov bilo je tematsko venčanje “Zasejmo seme ljubavi” za koje smo se pripremali pola godine, počev od toga da smo sami uzgojili određene vrste cveća, do toga da smo priredili pojedinačne jedinstvene aranžmane za sve stolove”.

Prema njenim rečima, pravi je izazov kada dobiju da rade neki nesvakidašnji aranžman, tako da je sve učestalije pakovanje poklona za muškarce u koje je uključeno cveće, voće, ili povrće… Izbor vrste i boje cveća zavisi od povoda darovanja i pretežno su to nežne boje jer domaćim potrošačima se više dopadaju aranžmani u klasičnom stilu, eventualno obogaćeni daškom prirode, poput šišarki, ili mahovine i ređe biraju ekstravagandniji stil i boje cveća, poput tamnoljubičaste ili crne, primećuje Katarina Radosavljević iz ’”Gold Decoration Design”-a.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.