Međunarodni dan ljudskih prava obeležen programom u Kulturnom centru u Mionici

Međunarodni dan ljudskih prava, opština Mionica obeležila je kulturnim događajem ”Zdravo detinjstvo”. U velikoj sali Kulturnog centra Mionica organizovan je prigodan program, kada se prisutnima obratio predsednik opštine Mionica Boban Janković, koji je ukazao značaj uvažavanja ljudskih prava i poručio da zdravo društvo počiva na zdravom vaspitanju.

Opština Mionica

Događaj je započeo premijerom igrokaza konceptualne umetnice Zagorke Stojanović „Dom“ u izvođenju dece Mionice, polaznika škole glume. Usledilo je predavanje Dragane Aleksić, porodične savetnice i autorke knjige “Umetnost komunikacije sa decom“, kada su prisutni na konkretnim primerima dobili savete kako malim promenama u načinu na koji razgovaramo sa decom možemo postići velike rezultate i izgraditi međusobno poverenje.

Program je završen panel diskusijom na temu „Zdravo detinjstvo“ u kojoj su učestvovali konceptualna umetnica Zagorka Stojanović, porodična savetnica Dragana Aleksić i predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Opština Mionica
”Budimo u svrsi naše dece, njima pripada budućnost Srbije!”- zaključio je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.