Najnovije vesti

Metalac vas vodi besplatno na bokserski spektakl

U okviru 2. kola Super lige Srbije, bokseri “Metalca” će u četvrtak, 15. novembra, od 19 časova, ukrstiti rukavice sa bokserima “Radničkog” na Crvenom krstu u Beogradu, a s obzirom na to da vlada veliko interesovanje Valjevaca i valjevske publike da gleda ovaj okršaj i bodri svoj klub, Upravni odbor “Metalca” doneo je odluku da organizuje besplatan prevoz na ovaj meč.

Obezbeđen je organizovani odlazak u Beograda sa dva autobusa jer, prema rečima prvog čoveka “Metalca” Đorđa Milanovića, vlada neverovatno interesovanje za ovaj derbi meč protiv “Radničkog” u kojem su jako bitni bodovi na putu ka tituli ekipnog šampiona države. Polazak je zakazan za četvrtak od 15.45 časova sa parkinga kod NIS – ove pumpe (pumpa 1), a lepa vest je i da je ulaz na meč besplatan.

U 1. kolu Bokserske lige Srbije “Metalac” je savladao BK “Lozmnica” sa 12:4, dok je beogradski “Radnički” u Nišu porazio “Naissus” sa 10:6

Bokserima “Metalca” itekako će značiti podrška sa tribina protiv domaćina “Radničkog” u ovom meču koji se odigrava tačno 90 godina od prvog duela ova dva rivalska kluba. Trener Zarija Andrić sa dosta optimizma pred ovaj duel, poziva naše sugrađane da u što većem broju daju podršku svojoj ekipi na ovom meču, kako bi se zajedničkim snagama ispisala nova zlatna stranica BK “Metalac”, koji u svojoj istoriji ima dve titule vicešampiona i jedno finale Kupa Jugoslavije.

“Ekipa je kompletna, izuzev povređenog Nikole Živanovića, a dodatni optimizam daje i osvajanje zlatne medalje Damjana Grmuše i titule najboljeg stranog boksera na upravo završenom Zlatnom gongu u Skoplju, dok je Nemanja Gavrilović osvojio bronzu”, kaže trener “Metalca” Zarija Andrić.

U izjavi za Tanjug, trener domaćina Milivoje Bašić smatra da su gosti iz Valjeva favoriti. Njegovi momci boriće se “do poslednje kapi znoja” protiv boksera “Metalca” jer to je isto, kako je rekao, kao da boksuju protiv selekcije Srbije, jer su svi bokseri iz Valjeva reprezentativci.

Sudeći svemu, ljubitelji boksa imaju izvanrednu priliku, ali i besplatnu priliku, što u današnje vreme nije zanemariva stavka, da sutra u Beogradu uživaju u čarima plemenite veštine i okršaju dva bokserska kluba koji će se nakon više od decenije boriti za osvajanje bodova.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.