Mionica domaćin državnog prvenstva u plesu

Mionica će u subotu, 23. marta biti domaćin državnog prvenstva u plesu kada će nastupiti preko 400 takmičara iz Srbije, Republike Srpske, Hrvatske, Rumunije. A očekuje se i nastup Vladena Kiriluka i Ane Tomašević, plesnog para koji se nalazi u top 24 svetska profesionalca. Novost je da će ove godine nastupiti i učenici trećeg i četvrtog razreda iz Mionice, Valjeva i Aranđelovca i predškolci iz Mionice.

najava-ples

Takmičenje je najvišeg nacionalnog ranga i organizuje se pod pokroviteljstvom opštine Mionica, Ministarstva sporta, Plesnog saveza Srbije i Plesne škole “RMP“.

Najbolji sportski plesači će imati priliku da se nadmeću u disciplinama latino američkih i standardnih plesova, kao i disciplinama savremenog plesa u modernoj i novoj hali Sportskog centra u Mionici. Finale i izbor za državnog prvaka održaće se na samom kraju takmičenja u 19.45 časova, dok je nastup predškolaca i učenika osnovnih škola predviđen za 19 časova.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply